Over mij

Mijn verhaal op één pagina!

Ik was niet van plan om ondernemer te worden.

“Ik word nooit ondernemer”. Het was lange tijd mijn motto. Het voelde voor mij alsof ondernemers veel vrijheid moeten inleveren voor een hele hoop stress. Ik hield vast aan dat motto, tot het me steeds duidelijker werd dat ik juist mijn eigen keuzes wilde maken. Verantwoordelijkheid wilde nemen, impact maken. Een ander soort vrijheid ervaren.

 

In 2021 gooide ik het roer om. Ik liet een leven in loondienst achter me. Ik besloot om te werken wanneer ik op mijn productiefst ben, waar ik me het best voel. En om te doen waar ik energie uit haal: als ondernemer andere ondernemers helpen. Met adverteren kan ik dat aantoonbaar doen.

Groetjes uit…

Plan je een strategiesessie met me in, dan is de kans groot dat je me in landen als Colombia of Brazilië vindt. Ik word ontzettend blij van reizen – uitdagende reizen. Van me onderdompelen in nieuwe plaatsen, nieuwe groepen mensen, nieuwe hobby’s. Dat is al uitdagend genoeg, maar niet voor mij: ik werk ondertussen aan het behalen van native level Spaans. Vamos!

‘Marketing’ is breed. Ik breng focus.

In loondienst werkte ik als allround marketeer voor een groothandel en retailer in de watersport. Zo maakte ik kennis met verschillende facetten van online marketing: e-mailmarketing, SEO, affiliate marketing, copywriting en online adverteren. Dat laatste sprak me direct het meest aan. Het is straight-forward: je ziet wat het oplevert, en je hebt controle over elk element.  

Ik koos ervoor om me echt te gaan specialiseren in online adverteren. Het is voor mij de gouden combinatie van creativiteit en analytisch denken. Ik houd ervan om resultaatgericht te werken, en met adverteren kan ik precies dat doen voor mijn klanten. 

Dankzij mijn ervaring met andere elementen van marketing weet ik precies welke stappen er voor en na het adverteren moeten worden genomen, dus dat neem ik altijd mee in mijn advies. Daarmee sluit ik je campagnes naadloos aan op je bedrijf, met mijn kennis van Google Analytics 4, Active Campaign/Mailblue, affiliate marketing, SEO, copywriting en social media beheer.

Hou jij er ook van om resultaten te zien? Daar wil ik alles over horen. Vertel me over jouw bedrijf, product of dienst en laten we samen jouw doelen bereiken. 

Scroll to Top