Diensten.

Kies jouw pakket

Weet precies wat je krijgt, en wat het oplevert.

Sterke Start pakket
Gratis kick-off strategiesessie t.w.v. €99,-
Power Up pakket
Gratis kick-off strategiesessie t.w.v. €99,-
All-in Adverteren pakket
Gratis kick-off strategiesessie t.w.v. €99,-

De beste kanalen om te adverteren

Adverteren is dé marketingtool waarmee je enorm veel inzicht hebt in de directe kosten en opbrengsten. Mijn diensten zijn efficiënt: ik wil dat je meetbare resultaten behaalt, binnen je budget, en met een zo hoog mogelijke ROI. 

Hieronder zie je de drie pakketten die ik heb samengesteld. Benieuwd welk pakket of welke advertentiekanalen het beste bij jouw bedrijf passen? Plan dan een gratis en vrijblijvende strategiesessie in.

Facebook/Instagram (META ads)

Richt je op meer websitebezoekers, meer leads en meer klanten. Facebook en Instagram zijn effectief en betaalbaar, met een breed scala aan targeting opties. Zelfs voor jouw speciale niche!

En dat doe ik heel snel 🙂

LinkedIn adverteren

Met de specifieke targetopties voor de B2B markt bereik je met LinkedIn Ads eenvoudig je ideale doelgroep, bouw je aan naamsbekendheid en word je een autoriteit binnen je markt.

TikTok adverteren

Neem een voorsprong op je concurrentie. Maak gebruik van het gigantische bereik van TikTok om je merk te laten groeien en verkoop met TikTok-advertenties die mensen zich nog dagenlang herinneren.

Google adverteren

Staat op nummer #1 staan in de zoekmachines van Google bovenaan jouw to-do lijstje? Met adverteren op Google zorg je ervoor dat je gevonden wordt door de juiste mensen, die klaar zijn om te kopen.

Wat zeggen mijn klanten?

Vragen? Ik beantwoord ze graag!

  • Ik begrijp dat het belangrijk is om duidelijkheid te hebben, dus aarzel niet om mij te benaderen als je vragen hebt. Ik ben er om je te helpen en te ondersteunen in het proces.
Scroll to Top