Het 1:1 advertentietraject voor ondernemers die binnen drie maanden winst uit hun advertenties willen halen.

In 3 maanden tijd gaan we samen een duurzame advertentiestrategie creëren, specifiek op jouw onderneming, zodat jij zelfstandig winst haalt uit jouw advertenties.

Ben jij als ondernemer nog niet helemaal tevreden over het aantal klanten dat je weet aan te trekken? Je weet dat jouw aanbod veel mensen kan helpen, maar het verkopen van je aanbod gaat met pijn en moeite en het brengt veel onzekerheid met zich mee. 

Je mist de kennis en het zelfvertrouwen om écht jouw aanbod te verkopen. Je bent bekent met de voordelen van online adverteren, maar je hebt even wat hulp nodig om daadwerkelijk te starten. Iemand die met je meekijkt, meedenkt en op weg helpt naar een winstgevende advertentiestrategie voor jouw bedrijf.

Welkom bij het 1:1 advertentietraject

Het 1:1 advertentietraject is mijn één op één programma voor ondernemers die zelf willen leren adverteren op Facebook en Instagram. In 3 maanden tijd gaan we intensief met elkaar aan de slag om een ijzersterke advertentiestrategie te creëren en deze te implementeren. Hierbij sta jij aan het roer van de advertenties en kijk ik over jouw schouder mee, zodat je na het traject zelfstandig winstgevende advertenties gaat draaien. 

Deze resultaten kun je verwachten

In dit 1:1 advertentietraject ontwikkel jij de skills om strategische advertenties te maken, de juiste doelgroepen in te zetten en jouw advertenties zo te optimaliseren dat jij écht winst uit jouw advertenties gaat behalen. 

Na 3 maanden:

Het 1:1 advertentietraject is voor jou als...

… je een ambitieuze ondernemer bent die zelf wil leren adverteren om zo een consistente stroom aan klanten te ervaren zonder dat je hier uren per week mee bezig hoeft te zijn. Herken je je hierin? Dan is dit het perfecte programma voor jou.

Of je al geprobeerd hebt om te adverteren, maar je geld in rook op zag gaan, of als je nog nooit geadverteerd hebt, maar wil opschalen in omzet, het 1:1 advertentietraject geeft jou de skills om jouw bedrijf op te schalen door middel van online advertenties.

Dit programma is voor jou als jij al een bewezen aanbod hebt dat verkoopt zonder te adverteren. Door middel van het 1:1 advertentietraject gaan we samen een ijzersterke strategie creëren en leer ik jou alle kneepjes van het vak, zodat jij jouw verkopen sky-high ziet gaan, zonder dat jij hier iedere week veel uren aan kwijt bent.

"Geweldig werk, Sharon! Je professionaliteit en toewijding zijn waardevol. Bedankt voor de mooie campagnes. Samen gaan we voor succes en blijven we groeien"

Puck – @maasvallei.netwerk

Dit krijg je bij het 1:1 advertentietraject

Hi, ik ben Sharon

Online Advertising specialist

In 2021 besloot ik het roer volledig om te gooien. Na 14 maanden als allround marketeer bij een groothandel en distributeur in de watersport gewerkt te hebben, besloot ik om voor mezelf te beginnen. 

Met mijn bedrijf Sharon Marketing & Media help ik sinds 2021 ondernemers aan meer zichtbaarheid, leads en omzet door middel van winstgevende advertenties. 

Facebook en Instagram zijn daarbij mijn favoriete kanalen om op te adverteren.

Omdat maar liefst 72 procent van de Nederlandse inwoners op Facebook en/of Instagram zitten, liggen er veel kansen op Facebook en Instagram om jouw doelgroep te bereiken. 

Mijn passie is echt om een strategie voor jouw bedrijf te creëren dat ervoor zorgt dat jij zoveel mogelijk winst uit jouw advertenties haalt. 

"Sharon is de perfecte partner in online advertising, ook als je zelf over de nodige creativiteit beschikt"

Nils – Zelle & Zo

Klaar voor de volgende stap?

Meld je dan aan voor het 1:1 advertentietraject.

Het eerst volgende startmoment is 1 oktober.

Investering:

  • 1x €1295 ex btw
  • 3x €435 ex btw

 

Veel gestelde vragen :

Voor kennisondernemers, dienstverleners en webshopeigenaren die zelf willen leren hoe zij winst halen uit hun advertenties.

Nee, dit is geen cursus. Dit is een individueel traject, waarin we strategieën gaan ontwikkelen die volledig gericht zijn op jouw bedrijf.

We zullen starten met een kick-off sessie, daarna hebben we iedere twee weken een sessie van 60 minuten. 

In de Kick-off gaan wij in kaart brengen wat er voor jouw bedrijf nodig is om een winstgevende advertentiestrategie te creëren. Afhankelijk van de behoeften van jou en jouw bedrijf delen we de 1:1 sessies in. Denk hierbij aan onderwerpen als het scherp stellen van de ideale klant en de klantreis, het in kaart brengen van de pijnen en verlangens van de doelgroep, het instellen van advertenties, het maken van visuals en advertentieteksten, het aflezen van de data in de ads manager en het optimaliseren en opschalen van advertenties. 

Dit kan zeker. Het is mogelijk om in één keer het volledige bedrag te betalen of in drie termijnen van €435,-.

Nee, dit doe jezelf, maar ik kijk met je mee over jouw schouder. Zo leer jij het beste hoe jij het zelf kunt doen, maar heb je altijd een expert naast je staan die jou helpt alles uit jouw advertenties te halen. 

Ja zeker. Wanneer jij een gratis strategiesessie met mij inplant, kijk ik vrijblijvend mee naar de kansen voor jouw bedrijf. Hierbij kan jij ook al jouw vragen stellen. Mocht het 1:1 advertentietraject niet bij jou passen, zeg ik dit ook eerlijk. 

Scroll to Top